You are here:

Little Lift and Look Baby Bunny – Книга со прозорчиња за бебето зајаче, на англиски јазик

480.00ден

Каде отиде бебето зајаче сега? Пронајдете го заедно со вашето детенце слаткото меко зајаче додека скока наоколу откривајќи нови пријатели на ливадата. Бебињата и малите деца ќе сакаат да ги креваат прозорчињата за да ги најдат животните и да дознаат што прави зајачето цел ден. Запознајте шарена пеперутка, мало глувче и  милото јагне со зајачето, пред тоа да скокне назад во неговата дупка за да се гушне со семејството.

 

Препорачана возраст: 12+ месеци

Број на страни: 12

Димензии: 150 x 135mm

Aвтор: Anna Milbourne

Илустрaции: Holly Clifton-Brown