You are here:

Little First Stickers Zoo – Мојата прва книга со стикери Зоолошка

480.00ден

Повеќечасовно уживање за малите деца и истражување во неверојатната зоолошка градина исполнета со слонови, лавови, тигри, фламинго, жирафи и многу други животни. Има многу сцени за пополнување со животни, вклучувајќи аквариум, живеалиштето на  мајмуни, лавовска јама и куќа за птици. Со над 240 налепници и многу животински зборови за учење.

Препорачана возраст: 3+ години

Број на страни: 32 страници

Димензии: 243.8 x 159.4mm

Aвтор: Holly Bathie

Илустрaции: Gareth Lucas

Нема на залиха