Little First Stickers Farm – ФАРМА, книга со стикери

480.00ден

За сите мали дечиња кои се љубители на фармата и животните кои живеат таму. Посета на шталата и запознавање на цела низа пријателски расположени животни во оваа прекрасна книга. Со преку 250 налепници за оживување на убаво илустрираните сцени. Загарантитано задржување на внимание, забава со часови преку креативност и усовршување на фина моторика.

 

Препорачана возраст: 3+ години

Број на страни: 32

Димензии: 240.2 x 176.1mm

Aвтор: Jessica Greenwell

Илустрaции: Louisa Boyles

Нема на залиха