Little First Stickers Animals – Книга со стикери – Животни

480.00ден

За сите мали дечиња љубители на животните. Истражете го прекрасниот свет на животните, од џунглите во Јужна Америка, до рамнините на Африка. Со преку 160 налепници од кенгури, коали, моржови, китови и многу други диви животни за да ги оживее живописните сцени. Загарантитано задржување на внимание, забава со часови преку креативност и усовршување на фина моторика.

Препорачана возраст: 3+ години

Број на страни: 32

Димензии: 241 x 170.1mm

Aвтор: Kristie Pickersgill

Илустрaции: Gareth Lucas

Нема на залиха