Lights and Sounds Mermaids – Светлечка книга со звуци Сирени

1.090.00ден

Совршен подарок за малите девојчиња кои ги сакаат сирените и морето. Со блескави светла и прекрасни звуци за откривање кога ќе го притиснете секое копче во оваа волшебна книга. Придружете ѝ се на сирената Ада во прекрасната приказна, додека таа оди на патување за да го открие најблескавото нешто во океанот, запознавајќи се со морски суштества и блескави бисери на патот.

 

Препорачана возраст: 12 месеци

Број на страни: 10

Димензии: 208.2 x 216.9mm

Aвтор: Sam Taplin

Илустрaции: Devon Holzwarth