You are here:

Jungle Sounds – Звуците од џунглата, книга на англиски јазик

1.050.00ден

Oваа неверојатна книга ги носи малите дечиња на прекрасно патување во џунглата. Со притискање на копчињата ќе можат да ги слушнат прекрасните звуци низ шарените страници кои ја прикажуваат џунглата ноќе, гладниот тигар што рика, тропските птици што пеат, слончињата кои се бањаат, бучниот орангутан и другите животни.  Со едноставен текст, прекрасни илустрации и исечени форми за сензорно истражување.

 

Препорачана возраст: 3 години

Број на страни: 10 страници

Димензии: 210.9 x 217.4mm

Aвтор: Sam Taplin

Илустрaции: Federica Iossa

Нема на залиха