You are here:

I’m (Almost) Always Kind – Јас сум (скоро) секогаш љубезен

1.050.00ден

Да се биде љубезен е многу важно, но не е секогаш лесно. Користејќи ја перспективата на малото момче со добро срце, ентузијастички, многу чувствителност и малку нежен хумор, оваа приказна ги истражува потенцијалните стапици на обидот да се биде љубезен и што навистина значи да се биде љубезен. За да бидете навистина љубезни, треба да се обидете да ги гледате работите и од туѓите гледишта.

Препорачана возраст: 3+ години
Број на страни: 24 страни
Димензии: 293.7 x 236.9mm
Автор: Anna Milbourne
Илустрации: Asa Gilland