You are here:

Ice Cream Ponies – Сет од 4 ластик стегачи Сладолед

550.00ден

Ова лето послужете се со некој од нашите слатки сладоледи! Сетот содржи 4 ластик стегачи кои совршено се вклопуваат со алките за дечиња со сладолед.