You are here:

Ice Cream Bracelet Set – Сет од две алки Сладолед

490.00ден

Повелете послужете се со нашиот вкусен сладолед и уживајте во летни авантури!

Сетот содржи две алки за детските рачиња, сладолед во златест, светкав корнет и машничка во розе бели пруги.

Одлична летна комбинација со нашите ластик стегачи сладолед, за вистинска среќа.