You are here:

Garden Sounds – Звуци од градината, музичка книга на англиски јазик

1.050.00ден

Малите дечиња ќе уживаат во оваа прекрасна музичка книга низ  расцветаната градина. Ќе можат да слушнат бебе птица како пее , жаби што крекаат во езерцето, пчелки што зујат , црцорење на штурчето, звукот на дождот и за крај пеењето на бувчето во тивката ноќ во градината.

 

Препорачана возраст: 3+ години

Број на страни: 10 страници

Димензии: 218.8 x 210mm

Aвтор: Sam Taplin

Илустрaции: Federica Iossa