Garden magic painting book – Магична боенка Градина

600.00ден

Прекрасна боенка на која се прикажани живописни сцени од градината, птици, пеперутки, мачиња… Едноставно прелијте ги со вода црно-белите дизајни за да откриете низа раскошни бои.

Креативен начин за развивање на фина моторика.

 

Препорачана возраст: 5+ години

Број на страни: 32 страници

Димензии: 250.5 x 216.1mm

Aвтор: Abigail Wheatley

Илустрaции: Andrea Bianchi