Fluffle Bella Bunny – Rose – Зајачето Бела во розе шпикозни

1.770.00ден

Запознајте го нашето ново зајаче – Бела. Облечена во меки розе шпикозни, ја прави незаменлива другарка за играње, гушкање и спиење на малите бебиња и дечиња.

 

Нашето кадифено зајче доаѓа спакувано во ретро хартиена ќеса.

 

Димензии: Должина: 22cm x Ширина: 12cm x Главче: 8cm.

Начин на одржување: Ладно машинско перење, ставено во памучна торбичка или мрежа за машинско перење.

Не се препорачува белеење, пеглање и хемиско чистење.