You are here:

Flora Cap – Детска капа со цветен дизајн

1.090.00ден

Детско капче со бела основа и цветен дизајн за сите авантури во совршените сончеви денови кои ни претстојат.

На задната страна има ремен за прилагодување на големината на главата.