You are here:

First Sticker Book Trains – Moјата прва книга со стикери за возови

480.00ден

Качете се сите! Оваа интерактивна книга со стикери вклучува над 150 налепници кои ќе ги оживеат железничките сцени. Децата ќе сакаат да ги уредат сликите, вклучувајќи ги прекрасните сцени: “На станицата”, ‘Парни возови’ и ‘Rolling highways” и други. Брилијантна книга за младите обожаватели на возот и одлична подготовка за патување со воз.

Вежбање на фина моторика, развој на креативност и фантазија, задржување на внимание и загарантирана забава!

 

 

Препорачана возраст: 3+ години

Број на страни: 32

Димензии: 273.5 x 213.9mm

Aвтор: Sam Taplin

Илустрaции: Annalisa Sanmartino, Giulia Torelli

Нема на залиха