You are here:

First Sticker Book Seasons – Mојата прва книга со стикери „Годишни времиња“

480.00ден

Децата ќе уживаат во оваа прекрасна книга со налепници, шетајќи низ годишните времиња додека ги откриваат неверојатните убавини на природата. Ливада со диви цвеќиња и инсекти, снежна шума со животни, на креативен и забавен начин ќе учат за годишните времиња додека ги украсуваат сцените. Со над 200 стикери.

 

Препорачана возраст: 3 години

Број на страни: 32

Димензии: 267 x 216mm

Автор: Holly Bathie

Илустрации: Jean Claude