You are here:

First Sticker Book Nature – Мојата прва книга со лепенки „Природа”

480.00ден

Низ оваа шарена книга со стикери децата можат да ги откријат и научат неверојатните животни и растенија што живеат во градини, шуми, џунгли. Содржи преку 180 налепници. Идеална за учење на природниот свет и за развој на фината моторика.

 

Препорачана возраст: 3+ години

Број на страни: 32 страници

Димензии: 275.4 x 218.3mm

Aвтор: Felicity Brooks

Илустрaции: Federica Iossa

Нема на залиха