You are here:

First Sticker Book My Day – Книга со стикери МОЈОТ ДЕН

480.00ден

Оваа убава книга со стикери ги запознава малите деца со различни дневни и секојдневни настани, од појадок, дневни активности до читање приказна пред спиење. Со многу налепници кои треба да ги додадете на секоја страница, децата ќе сакаат да комуницираат со дневните рутини, како што е изборот што да се носи и што да се јаде за ручек.

Вежбање на фина моторика, потткинување на разговор, развој на креативност и фантазија, задржување на внимание и загарантирана забава!

 

 

Препорачана возраст: 3+ години

Број на страни: 32

Димензии: 276.2 x 216.8mm

Aвтор: Holly Bathie

Илустрaции: Joanne Partis