You are here:

First Questions and Answers: Why should I share? – Први прашања и одговори: Зошто треба да делам? Книга на англиски јазик

890.00ден

На прекрасно илустриран начин со бубачки, убаво објаснето зошто треба да делиме, да бидеме добри и фер, зошто е добро да чекаме ред за одредена играчка, што можеме и треба да делиме а што не и сл. Има многу што да се зборува и да се инспирира, на лесно разбирлив начин.

Препорачана возраст: 4+ години

Број на страни: 12 страници

Димензии: 215.7 x 200.7mm

Aвтор Katie Daynes

Илустрaции: Christine Pym