You are here:

First Questions and Answers: Why do we need trees? – Први прашања и одговори: Зошто ни се потребни дрвјата? Книга на англиски јазик

890.00ден

Зошто ни се потребни дрвјата и зошто треба да ги чуваме? Кој живее во дрвјата, што се изработува од старите дрвја. Ѕирнете низ ливчињата за да ги откриете прекрасните работи што ги прават дрвјата, од чистење на нашиот воздух и ладење, до заштита на нашата планета и обезбедување домови за сите видови диви животни.

 

 

 

Препорачана возраст: 4+ години

Број на страни: 12 страници

Димензии: 215.5 x 202.3mm

Aвтор Katie Daynes

Илустрaции: Daniel Taylor