You are here:

First Questions and Answers: Where Do Animals Go In Winter? – Први прашања и одговори – Каде одат животните во зима? Книга на англиски јазик

890.00ден

Што прават животните во зима? Kаде одат? Дали животните си прават живеалишта за зима? Подигнете ги прозорчињата за да ги откриете одговорите на сите прашања, за животните кои мигрираат, за животните кои хибернираат и се во длабок зимски сон, со прекрасни илустрации, објаснето на начин кои им е интересен и разбирлив на децата.

 

Препорачана возраст: 4+ години

Број на страни: 12

Димензии: 222 x 197mm

Автор: Katie Daynes

Илустрации: Christine Pym