You are here:

First Questions and Answers: How does my body work? – Први прашања и одговори како работи моето тело? Книга на англиски јазик

890.00ден

Одличен вовед за малите дечиња кои поставуваат прашања и се интересираат како нашето тело работи. Без разлика дали станува збор за одење, зборување, дишење, растење, јадење или спиење, нашето тело има многу функции. Но, како го прави тоа? Што навистина се случува во него? Подигнете ги прозорчињата за да дознаете!

 

Препорачана возраст: 4+ години

Број на страни: 12 страници

Димензии: 223 x 200mm

Aвтор: Matthew Oldham

Илустрaции: Daniel Taylor