First Magic Painting Garden – Магична боенка ГРАДИНА

600.00ден

Oваа магична боенка со вода е одличен вовед и почеток во боење и вежбање на фината моторика и задржување на фокус и внимание кај малите дечиња.

Исполнети со едноставни прекрасни слики од градината: разнобојни градинарски цвеќиња, бубачки и други нејзини жители. Само прелијте ги со вода смелите црно-бели дизајни за да ги гледате како пукаат во живописни бои.

 

Препорачана возраст: 3 години

Број на страни: 32

Димензии: 250.7 x 215.9mm

Автор: Abigail Wheatley

Илустрации: Emily Ritson