First Magic Painting Farm – Магична боенка ФАРМА

600.00ден

Oваа магична боенка со вода е одличен вовед и почеток во боење и вежбање на фината моторика и задржување на фокус и внимание кај малите дечиња.

Со прекрасни сцени од фармата, дечињата ќе уживаат гледајќи како со четкичката натопена со вода бојат низ црно-бели дизајни и магично се појавуваат прекрасни, живи бои.

Боенката доаѓа заедно со дрвена четкичка.

 

Препорачана возраст: 3 години

Број на страни: 32

Димензии: 250.7 x 215.9mm

Автор: Abigail Wheatley

Илустрации: Emily Ritson