You are here:

First Magic Painting Easter Eggs – Мојата прва велигденска боенка

600.00ден

Велигденска боенка за најмалите дечиња. 32 страни исполнети со прекрасни црно-бели слики на украсни јајца со зајачиња, пилиња и други велигденски пријатели. Едноставно, со користење на четкичката што доаѓа заедно со боенката, се топи во вода и со нејзе се бои преку дизајните и гледајте како дечињата гледаат како магично се појавуваат пролетните бои и оживуваат велигденските слики! Одлично за држење на малите дечиња зафатени и помагање во усовршување на фина моторика преку држење и боење со четката. Користете го задниот капак како потпора под страницата која ја бои детето за да спречите вода во останатите страници кои следуваат.

Прекрасен начин за изразување на креативност, без неред да ги задржите децата со часови да уживаат.

 

Препорачана возраст: 3+ години

Број на страни: 32

Димензии: 252 x 221mm

Aвтор: Аbigail Wheatley

Илустрaции: Emily Ritson