You are here:

Farm Sounds – Звуците на фармата, звучна книга на ангиски јазик

1.050.00ден

На малите дечињата ќе им се допадне да го оживеат дворот на фармата со оваа прекрасна звучна книга. Притиснете ги малите копчиња на страниците и слушнете ги животните. Со едноставен текст, прекрасни илустрации и вдлабнатини на самите страници за сензорно истражување.

 

Препорачана возраст: 3 + години

Број на страни: 10

Димензии: 207.5 x 217.2mm

Автор: Sam Taplin

Илустрации: Federica Iossa

Нема на залиха