You are here:

Easter Story – Велигденска приказна за Исус, книга на англиски јазик

510.00ден

Прекрасна книга за големата велигденската приказна внимателно и чувствително прераскажана за малите деца, за пристигнувањето на Исус во Ерусалим.

 

Препорачана возраст: 3+ години

Број на страни: 24 страници

Димензии: 250 x 250mm

Aвтор: Russell Punter

Илустрации: John Joven