You are here:

Easter Puzzles – Велигденски џебни активности, на англиски јазик

350.00ден

Забавна џебна книга полна со велигденски активности за малите љубители кои започнале да го учат англискиот јазик. Најдете ги разликите помеѓу велигденските сцени, пополнете пролетен крстозбор, усогласете ги зајачињата со нивните сенки и многу повеќе во оваа прекрасна книга со активности, исполнета со пребарувања со зборови, лавиринти, логички загатки.

 

Препорачана возраст: 6+ години

Број на страни: 32 страници

Димензии: 150.8 x 126.3mm

Aвтор: Simon Tudhope

Илустрации: од повеќе автори

Нема на залиха