You are here:

Easter Magic Painting Book – Велигденска магична боенка

600.00ден

Децата ќе уживаат додека ја бојат оваа магична боенка преполна со прекрасни сцени на кои се прикажани велигденски зајачиња, пилиња, цветови и други пролетни, празнични слики. Едноставно натопете ја четкичката во вода и со нејзе поминете низ црно-белите дизајни за да откриете низа од возбудливи слики во бои.

 

Препорачана возраст: 4+ години

Број на страни: 32 страници

Димензии: 250.1 x 215.8mm

Aвтор: Abigail Wheatley

Илустрации: Elzbieta Jarzabek

Нема на залиха