You are here:

DAYDREAM DOZY DINKUM – МОPPET – Дози кукла бебе во розе шпикозни

3.050.00ден

Запознајте се со оваa малa кукла бебе, спремна за гушкање, дремкање, игра и спиење. Оваа бебе кукла е направена од 100% мек, природен памук, облечена во розови шпикозни.

Мека и безбедна кукла за користење од првиот ден. Првото кукла бебе на вашето бебе и најдобар пријател во сите фази на растење. Одличен подарок за секое новороденче, бебе и дете кое го поминува денот во играње.

 

Информации за производот:

Состав: Надворешен дел – 100% памук, внатрешно полнење од полиестерски влакна, лицето е извезено со конец – очи и уста.

Меки и безбедни од првиот ден на малото новороденче.

 

Начин на одржување: Ладно нежно перење во машина во торба за перење.

Не се препорачува белеење, пеглање и хемиско чистење.

 

Димензии: 32cm. должина и 8 cm. обем околу мешето.