You are here:

Don’t Tickle the Tiger! – Не го скокткајте тигарот! Звучно-сензорна книга на англиски јазик

1.040.00ден

На малите дечиња и бебиња ќе им се допадне оваа прекрасна звучна, сезорна книга со животни кои треба да ги погалат или скокотнат по нивното крзно за да испуштат звуци. Одлична забава, задржување на внимание и  едукација за најмалите.

Сензорните книги поттикнуваат интеракција преку текстурите за допир и чувство, што помага читањето да биде забавно и да влева доживотна љубов кон книгите. Малите бебиња и деца учат да ги поврзуваат текстурите што ги чувствуваат со звуците што ги слушаат и зборовите кои им ги читаме.

Препорачана возраст: 6+ месеци
Број на страни: 10 страници
Димензии: 206.3 x 196.8mm
Aвтор: Sam Taplin
Илустрaции: Ana Martin Larranaga