You are here:

Don’t Tickle the Shark! – Не ја скокоткајте ајкулата! Звучно-сензорна книга на англиски јазик

1.040.00ден

Кога бебињата и малите деца ги допираат крзненцата во оваа неодолива книга, морските суштества оживуваат со смешни и шармантни звуци. Заедно со ајкулата, тие можат да скокоткаат и делфин, морски лав и галеб, пред сите животни да се соберат на крајот за музичко финале кое гарантирано ќе ги натера сите да танцуваат! Одлична забава, задржување на внимание и  едукација за најмалите во оваа прекрасна звучна и сензорна книга.

Сензорните книги поттикнуваат интеракција преку текстурите за допир и чувство, што помага читањето да биде забавно и да влева доживотна љубов кон книгите. Малите бебиња и деца учат да ги поврзуваат текстурите што ги чувствуваат со звуците што ги слушаат и зборовите кои им ги читаме.

Препорачана возраст: 12+ месеци

Број на страни: 10 страници

Димензии: 193 x 208.2mm

Aвтор: Sam Taplin

Илустрaции: Ana Martin Larranaga

На залиха