You are here:

Don’t Tickle The Polar Bear! – Не ја скокоткајте поларната мечка! Звучно-сензорна книга на англиски јазик

1.050.00ден

Бебињата и малите деца нема да можат да одолеат на скокоткање на преслатките чувствителни животни за да ги слушнат звуците на животните во оваа уникатна книга која истовремено е и сензорна. Заедно со поларната мечка има морж, фока и пуфин, проследено со музичко финале кое гарантирано ќе ги натера сите да танцуваат и да се насмеат.

 

Препорачана возраст: 6+ месеци

Број на страни: 10 страници

Димензии: 198.7 x 207.5mm

Aвтор: Sam Taplin

Илустрaции: Ana Martin Larranaga

Нема на залиха