You are here:

Don’t Tickle the Pig! – Не го скокоткајте прасето! Звучно-сензорна книга на англиски јазик

1.050.00ден

Mалите дечиња и бебиња нема да можат да оддолеат на звуците на оваа прекрасна звучна книга која е и сензорна. Животните од фармата  кога ќе се погалат или скокотнат по нивното меко крзно испуштат звуци. Одлична забава, задржување на внимание и  едукација за најмалите.

Препорачана возраст: 6+ месеци

Број на страни: 10 страници

Димензии: 206.6 x 198.8mm

Aвтор: Sam Taplin

Илустрaции: Ana Martin Larranaga

Нема на залиха