You are here:

Don’t Tickle the Monkey! – Не го скокоткајте мајмунчето! Звучно-сензорна книга на англиски јазик

1.050.00ден

Mалите дечиња и бебиња нема да можат да оддолеат на звуците на оваа прекрасна звучна книга која истовремено е и сензорна. Дивите животни треба да се погалат или скокотнат по нивното крзно за да испуштат звуци. Заедно со мајмунчето има и ној, дива свиња, хиена. На крај може да уживаат во звуците на сите животни заедно.

 

Препорачана возраст: 6+ месеци

Број на страни: 10 страници

Димензии: 198.4 x 207.6mm

Aвтор: Sam Taplin

Илустрaции: Ana Martin Larranaga

На залиха