You are here:

Don’t Tickle the Hippo! – Не го скокоткајте нилското коњче! Звучно-сензорна книга на англиски јазик

1.050.00ден

Mалите дечиња и бебиња ќе се забавуваат и смеат додека ги скокоткаат животните и ги слушаат нивните звуци. Прекрасна звучна, истовремено и сензорна книга, одлична за задржување на внимание и едукација на најмалите.

 

Препорачана возраст: 6+ месеци

Број на страни: 10 страници

Димензии: 210.9 x 174.1mm

Aвтор: Sam Taplin

Илустрaции: Ana Martin Larranaga

На залиха