You are here:

Don’t Tickle the Elephant! – Не го скокоткајте слончето! Звучно-сензорна книга на англиски јазик

1.050.00ден

Подобро да не го скокоткaте слончето… Затоа што може да труби со сурлата ако го сторите тоа! Бебињата и малите деца нема да можат да одолеат на скокоткање и допир на преслатките крзненца на чувствителните животни за да ги слушнат звуците во оваа уникатна книга која истовремено е и сензорна. Одлична забава, задржување на внимание и  едукација за најмалите.

 

Препорачана возраст: 6+ месеци

Број на страни: 10 страници

Димензии: 193 x 208.2mm

Aвтор: Sam Taplin

Илустрaции: Ana Martin Larranaga

На залиха