You are here:

Don’t Tickle the Cow! – НЕ ЈА СКОКОТКАЈТЕ КРАВАТА! ЗВУЧНО-СЕНЗОРНА КНИГА НА АНГЛИСКИ ЈАЗИК

1.040.00ден

Доколку го скокотнеш крзненцето на кравата таа ќе мука! Бебињата и малите деца нема да можат да одолеат на допирање на крзненцата на животните во оваа прекрасна звучно – сензорна книга со животните на фармата. Покрај кравата, има и кокошка, коњче и коза за скокоткање, а на крај сите животни се собираат за музичкото финале.

Сензорните книги поттикнуваат интеракција преку текстурите за допир и чувство, што помага читањето да биде забавно и да влева доживотна љубов кон книгите. Малите бебиња и деца учат да ги поврзуваат текстурите што ги чувствуваат со звуците што ги слушаат и зборовите кои им ги читаме.

Препорачана возраст: 6+ месеци

Број на страни: 10

Димензии: 193 x 208.2mm

Aвтор: Sam Taplin

Илустрaции: Ana Martin Larranaga