You are here:

Ditsy Twisty Bow Clips – Шнолички со цветни машнички

490.00ден

Прекрасен сет од две шнолички со рачно изработени и врзани машнички со  прекрасен цветен дизајн.

Совршено одговараат со нашите стегачи во истиот цветен дизајн.