You are here:

Ditsy Bunny Ear Scrunchies – Цветни стегачи за коса Зајачки уши

630.00ден

Сет од два стегачи за коса во прекрасен цветен дизајн во ретро безвременски изглед. Едниот розов gingham со розе цветови, другиот со жолти.