Dinosaurs Magic Painting Book – Магична боенка Диносауруси

600.00ден

Дечињата кои ги сакаат диносаурусите ќе уживаат во оваа магична боенка со вода со часови. Четкичката потопена само во вода при боење ќе ги оживее црно-белите илустрации во прекрасни праисториски моменти во боја! Има 16 сцени со велосираптори кои ловат храна, птеродактили кои летаат високо на небото, бебиња диносауруси и многу повеќе. Задната корица се превиткува за да можете да ја ставите помеѓу страниците и да спречите боите да се појават на страницата одоздола.

Препорачана возраст: 5+ години

Број на страни: 32 страници

Димензии: 246.8 x 221mm

Aвтор: Lucy Bowman

Илустрaции: Federica Iossa