You are here:

Dinky Dinkums – Tilly Тoadstool – Тили Печурката

1.770.00ден

Поздравете ја нашата Тили. Таа е една од нашите нови шумски пријателчиња од магичниот свет на Olli Ella.

 

Тили е одлична другарка за игра, облечена во меки кадифени розови шпикозни, мека косичка – незаменлива другарка за гушкање и спиење на малите бебиња и дечиња.

 

Нашата слатка Тили доаѓа спакувана во ретро хартиена ќесичка со картичка на рачето на која има магична налепница која свети во темнина.

 

Димензии: Должина: 22cm x Ширина: 12cm x Главче: 8cm.

 

Начин на одржување: Ладно машинско перење, ставено во памучна торбичка или мрежа за машинско перење.

 

Не се препорачува белеење, пеглање и хемиско чистење.