You are here:

Dinky Dinkums – Polly Poinsettia – Поли Божиќна Ѕвезда

1.770.00ден

Поздравете ја нашата Поли. Таа е една од нашите нови шумски пријателчиња од магичниот свет на Olli Ella.

 

Поли е одлична другарка за игра, облечена во меки кадифени црвени шпикозни, мека црвенушкава косичка – незаменлива другарка за гушкање и спиење на малите бебиња и дечиња.

 

Нашата слатка Поли доаѓа спакувана во винтиџ хартиена ќеса со картичка на рачето на која има магична налепница која свети во темнина.

 

Димензии: Должина: 22cm x Ширина: 12cm x Главче: 8cm.

 

Возраст: 0+ месеци, со сите сертификати и тестови за безбедност!

 

Начин на одржување: Ладно машинско перење, ставено во памучна торбичка или мрежа за машинско перење.

Не се препорачува белеење, пеглање и хемиско чистење.

Нема на залиха