Dinky Dinkums – Percy Pine – Перси Борчето

1.770.00ден

Поздравете го нашиот Перси, новото шумско пријателче во дружината на волшебниот свет на Olli Ella.

 

Перси е одлично пријателче за ден исполнет со игра и авантури, облечен во кадифени зелени шпикозни.

Незаменливо другарче за гушкање и спиење на малите бебиња и дечиња.

 

Нашиот Перси доаѓа спакуван во ретро хартиена ќеса со картичка на рачето на која има магична налепница која свети во темнина.

 

Димензии: Должина: 22cm x Ширина: 12cm x Главче: 8cm

 

Возраст: 0+ месеци, со сите сертификати и тестови за безбедност!

 

Начин на одржување: Ладно машинско перење, ставено во памучна торбичка или мрежа за машинско перење.

Не се препорачува белеење, пеглање и хемиско чистење.