Dinky Dinkums – Fifi Fox – Фифи Лисичката

1.770.00ден

Поздравете ја нашата Лисичка Фифи. Таа е една од нашите нови шумски пријателчиња од магичниот свет на Olli Ella.

 

Фифи е одлична другарка за игра, облечена во совршено меко бело крзно кое ја прави незаменлива другарка за гушкање и спиење на малите бебиња и дечиња.

 

Нашата слатка крзнена лисичка доаѓа спакувана во ретро хартиена ќеса со картичка на рачето на која има магична налепница која свети во темнина.

 

Димензии: Должина: 22cm x Ширина: 12cm x Главче: 8cm

 

Начин на одржување: Ладно машинско перење, ставено во памучна торбичка или мрежа за машинско перење.

 

Не се препорачува белеење, пеглање и хемиско чистење.