Dinky Dinkums – Bobby Bear – Боби Мечето

1.770.00ден

Кажете му здраво на Боби Мечето. Еден од нашите 5 нови шумски пријателчиња во волшебниот свет на Olli Ella.

 

Со вашето крзнено пријателче мечето Боби не знаете какви возбудливи авантури ќе поминете заедно. Облечен е во прекрасно меки крзнени шпикозни кое го прави неодолив за гушкање и спиење.

 

Нашето слатко крзнено мече доаѓа спакувано во ретро хартиена ќесичка со картичка на рачето на која има магична налепница која свети во темнина.

 

Димензии: Должина: 22cm x Ширина: 12cm x Главче: 8cm.

 

Возраст: 0+ месеци, со сите сертификати и тестови за безбедност!

 

Начин на одржување: Ладно машинско перење, ставено во памучна торбичка или мрежа за машинско перење.

Не се препорачува белеење, пеглање и хемиско чистење.