You are here:

Coral Reef Magic Painting Book – Корален гребен, магична боенка

600.00ден

Оваа боенка е преполни со фасцинантни сцени од прекрасните морски длабочини исполнети со морскиот свет: риби, желки и други морски суштества како пливаат меѓу прекрасни корали. Едноставно прелијте ги само со четкичката потопена со вода црно-белите дизајни и магијата од бои ќе почне да се појавува.

Прекрасен начин за изразување на креативност, без неред да ги задржите децата со часови да уживаат, можност за усовршување на фината моторика, задржување на вниманието.

 

Боенката доаѓа заедно со дрвена четкичка.

 

Препорачана возраст: 4+ години

Број на страни: 32

Димензии: 248 x 217.8mm

Aвтор: Аbigail Wheatley

Илустрaции: Laura Tavazzi