You are here:

Cherry Stripe 2 Pack Socks – Сет од 2 пара чорапи од органски памук Цреши

590.00ден

Сет од 2 пара чорапи во бело-розе комбинација и сино-бела комбинација со слатки цреши.

Чорапите се направени од мек, органски памук. Совршени за секое ноже во секојдневните активности.

Одлично се вклопуваат со шноличките за коса со цреши, стегачи со цреши, ластичиња и очила за сонце во истиот сладок принт со цреши.

Големина: 3-5,6 години.