You are here:

Cherry Gingham Scrunchie Set – Сет од 4 ретро стегачи

550.00ден

Сет од 4 преслатки ретро стегачи. Црвен и син во ретро gingham верзија, розов и син во нежни пруги со слатки црешки.

Совршено се вклопуваат со нашите шнолички за коса, очила за сонце и чорапи од мек органски памук со цреши. За пресладок летен изглед.