You are here:

Bird sounds – Звуците на птиците, звучна книга на англиски јазик

1.050.00ден

Малите деца ќе уживаат во оваа неверојатна книга за птиците. Секоја прекрасно илустрирана сцена има едноставен текст и исечени форми за откривање и сензорна стимулација. Секоја страница има копче за звук што треба да се притисне за да можат да се слушнат различни звуци на птиците, твитање на бебиња птици, брборење на страчка, пеењето на кукавица и други.

 

Препорачана возраст: 3 години

Број на страни: 10 страници

Димензии: 219.2 x 209.2mm

Aвтор: Sam Taplin

Илустрaции: Federica Iossa

Нема на залиха