You are here:

Bears Love Hugs – Мечињата сакаат гушкање, книга на англиски јазик

690.00ден

Прекрасна приказна – сликовница за љубов и добрина. Мечињата многу сакаат прегратки, но што е со сите други животни? Малото мече тргнува да дознае. Свртете ги страниците со генијален облик за да ги видите Видрата, Глувчето и Верверичката како одат во прегратките на своите сакани. Без разлика дали е почеток на денот, време за одмор после игра или време за спиење – ова е совршена книга за споделување миг за читање со вашето малечко и влевање љубов кон книгите и читањето.

 

Препорачана возраст: 12+ месеци

Број на страни: 18

Димензии: 257.4 x 231.2mm

Aвтор: Lara Bryan

Илустрaции: Alys Paterson